Обосновани Футболни Прогнози

Сьондерийске - Брьондби

19 Септември 2021 - 17:00
Сьондерийске
Брьондби
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между отборите на Сьондерийске и Брьондби от поредния кръг на текущият шампионат в Суперлига на Дания. "SE" посрещат на домашния си терен противниковия отбор на Брьондби.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Сьондерийске

Футболистите на състава домакин заемат 11-то място в таблицата с временното подреждане с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 двубоя имат отрицателна голова разлика 4-11. На собствения си стадион Хадерслев Фодболдстадион тимът е изиграл 4 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Сьондерийске има на сметката си едно равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Брьондби

Гостуващият отбор на Брьондби е на 8-мо място във временното класиране с 8 точки, постигнати след една победа, 5 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 мача има голова разлика 11-12. Навън тимът има 4 срещи, в които има 3 равенства и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, при обща голова разлика 7-9.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Момчетата от западните покрайнини е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Сьондерийске - Брьондби - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, съставът на Сьондерийске има записани 2 успеха, а отбора на Брьондби е записал 3 успеха, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Брьондби, играчите на Сьондерийске имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишния си мач в първенството, а на собствения си терен стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на Брьондби постигна реми в последния кръг в шампионата, а при визитите си стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.