Обосновани Футболни Прогнози

ИФК Мариехамн - КуПС Куопио

5 Септември 2021 - 18:30
ИФК Мариехамн
КуПС Куопио
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между тимовете на ИФК Мариехамн и КуПС Куопио от поредния кръг на сезона в Финландия в Вейкауслига.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

ИФК Мариехамн

Футболистите на състава домакин са 11-ти във временното подреждане с общ актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 17 срещи са отбелязали 11 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 26 гола в своята врата. Пред собствените си предани почитатели съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 5-14.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Островитяните има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

КуПС Куопио

Съставът на гостите от КуПС Куопио е на втора позиция във временното подреждане с общ сбор от 36 точки, събрани след 11 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача е вкарал 31 попадения във вратата на съперниците си и е получил 13 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 8 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 16-8.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на КуПС Куопио е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 14-4.

ИФК Мариехамн - КуПС Куопио - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Зелено-белите няма постигната нито една победа, отбора на КуПС Куопио е спечелил 4 успеха, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 4-10. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на КуПС Куопио, Домакините от ИФК Мариехамн нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в последния си двубой в шампионата на Финландия, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна равенство в предишния кръг в първенството на Финландия, а на чужд терен записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.