Обосновани Футболни Прогнози

Беневенто - Лече

10 Септември 2021 - 21:30
Беневенто
Лече
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между Беневенто и Лече от 3-ия кръг на настоящият шампионат в Италия в Серия Б. Футболистите на Беневенто излизат срещу Вълците на.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Беневенто

Беневенто заемат 11-та позиция в класирането с 3 точки, след 1 победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 2 мача имат голова разлика 4-4. На домашна сцена съставът е изиграл един мач, в който има 1 победа, отбелязал е 4 гола във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б отборът на Беневенто е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 10 гола.

Лече

Гостуващият отбор на Лече се намира на 15-то място в таблицата само с 1 записана точка, след 1 равенство и една загуба от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 1-4. Навън тимът е играл 1 двубой досега, в който е записал една загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Вълците е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са реализирали 5 гола и са инкасирали 12 попадения.

Беневенто - Лече - директни срещи

В последните 2 играни мача между двата противника, съставът на Беневенто не е постигнал нито една победа, Лече също няма спечелена нито една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 4-4. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Лече, футболистите на Беневенто нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишния си двубой в Италия, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на Лече записа равенство в последния кръг в шампионата на Италия, а далеч от дома е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.