Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Нотингам Форест

29 Септември 2021 - 21:45
Барнзли
Нотингам Форест
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на текущото футболно първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните тимове на Барнзли и Нотингам Форест.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен мач:

Барнзли

Играчите на домакините са 20-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 8 точки, след 1 победа, 5 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са вкарали 6 гола и са допуснали 10 гола във вратата си. Като домакин Йоркширците е изиграл 4 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип играчите на Червените са записали 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, като са записали в вратата на своите противници 4 гола и са получили 8 гола от съперниците си.

Нотингам Форест

Тимът на гостите от Нотингам Форест е на 22-ро място в таблицата с общ сбор от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи има голова разлика 8-13. Навън съставът е играл 4 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 4-4.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Форест са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 5 гола и са инкасирали 7 попадения.

Барнзли - Нотингам Форест - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Червените е спечелил 2 победи, отбора на Нотингам Форест също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата съперника са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 3-4. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Нотингам Форест, футболистите на Барнзли са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Барнзли допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от Нотингам Форест стигна до равенство в предишната си среща в първенството, а като гост постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.