Обосновани Футболни Прогнози

Виченца Виртус - Пиза

18 Септември 2021 - 17:15
Виченца Виртус
Пиза
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Виченца Виртус и Пиза от 4-ия кръг на първенството в Серия Б на Италия.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Виченца Виртус

Играчите на отбора домакин са 17-ти в класирането без нито една точка, след 3 последователни загуби от началото на новото първенство, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 1-5. Пред собствените си верни фенове отборът на Виченца Виртус има 1 двубой, в който е записал една загуба, като все още не се е разписал във вратата на своите гости и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б тимът на Виченца Виртус има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 10 попадения от своите противници.

Пиза

Тимът на гостите от Пиза се намира на втора позиция във временното класиране със събрани 9 точки, след 3 успеха от старта на новото първенство, като в изиграните общо 3 двубоя има положителна голова разлика 7-1. Като гост съставът има един мач, в който е записал 1 победа, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е допуснал един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б тимът на Пиза е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 15-9.

Виченца Виртус - Пиза - директни двубои

В последните 4 играни двубоя между двата тима, отборът на Виченца Виртус е спечелил 2 победи, състава на Пиза не е спечелил нито 1 победа, а в 2 мача двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 9-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу Пиза, футболистите на Виченца Виртус имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Виченца Виртус е в серия от 3 загуби в шампионата на Италия, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Пиза е в серия от 4 победи в Италия, а далеч от дома има успех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.