Обосновани Футболни Прогнози

Арендал - Сотра

1 Септември 2021 - 17:00
Арендал
Сотра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Арендал и Сотра от 15-ия кръг на футболния сезон в Норвегия в Втора Дивизия - Група 2. Играчите на Арендал излизат срещу Сотра на своя стадион.

Факти и данни за предстоящия мач:

Арендал

Арендал са трети в класирането с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи са отбелязали 26 попадения в противниковата врата и са инкасирали 19 гола в собствената врата. Като домакин тимът е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 12-6.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 играчите на Арендал са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали 10 гола и са инкасирали 10 попадения.

Сотра

Гостуващият тим на Сотра се намира на 9-то място в таблицата с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 19 гола във вратата на противниците си и е получил 26 гола в своята врата. При гостуванията си тимът е изиграл 7 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на противниците си и е получил 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Сотра е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-8.

Арендал - Сотра - преки мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата тима, Арендал има записанa една победа, а отбора на Сотра има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 3-6.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Арендал постигна реми в предишния кръг в първенството на Норвегия, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в последната си среща в Норвегия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.