Обосновани Футболни Прогнози

Гренобъл Фут 38 - Нанси

21 Септември 2021 - 21:00
Гренобъл Фут 38
Нанси
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 9-ия кръг на шампионата в Франция в Лига 2 между футболните отбори на Гренобъл Фут 38 и Нанси. Гренобъл Фут 38 излизат срещу Нанси на Стад де Алп.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Гренобъл Фут 38

Домакините се намират на 16-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя са отбелязали 5 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 14 гола в мрежата си. Като домакин Гренобъл Фут 38 е изиграл 4 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Гренобъл Фут 38 е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Нанси

Гостуващият състав на Нанси заема 20-та позиция в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните 8 двубоя има отрицателна голова разлика 4-14.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Бодлите е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Гренобъл Фут 38 - Нанси - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Гренобъл Фут 38 е записал 4 победи, Нанси няма нито една победа, а в 1 двубой двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 7-3.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Гренобъл Фут 38 има загуба в предишния кръг в първенството на Франция, а на своя стадион е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите е с 2 последователни ремита в първенството, а при визитите си постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.