Обосновани Футболни Прогнози

Туран Яйпан - Навбахор Наманган

20 Септември 2021 - 17:00
Туран Яйпан
Навбахор Наманган
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес попаднах на сблъсъка между отборите на Туран Яйпан и Навбахор Наманган от поредния кръг на текущият сезон в Узбекистан в турнира Суперлига.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Туран Яйпан

Играчите на Туран Яйпан са 13-ти в класирането със събрани 12 точки, от 2 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са вкарали 11 попадения в противниковата врата и са получили 26 гола в собствената мрежа. Като домакин Туран Яйпан има 10 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 7-12.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Туран Яйпан има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Навбахор Наманган

Гостуващият отбор на Навбахор Наманган е на 8-мо място в таблицата с актив от 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 15-13. Като гост тимът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига футболистите на Навбахор Наманган имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали 4 гола и са им вкарали 2 гола.

Туран Яйпан - Навбахор Наманган - директни срещи

В предишният сблъсък между двата тима, отборът на Туран Яйпан няма спечелена нито 1 победа, Навбахор Наманган също няма постигната нито 1 победа, а 1 двубой е завършил реми.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Туран Яйпан е с 3 последователни загуби в Узбекистан, а на своя стадион допусна загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Навбахор Наманган е в серия от 2 ремита в първенството, а като гост стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.