Обосновани Футболни Прогнози

Лугано - Грасхопърс

23 Септември 2021 - 21:30
Лугано
Грасхопърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да анализирам футболния мач между тимовете на Лугано и Грасхопърс от 7-ия кръг на футболния шампионат в Швейцария в Суперлига. Лугано посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на Грасхопърс.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Лугано

Домакините от Лугано са 6-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 7 точки, след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 срещи са реализирали 7 гола и са допуснали 7 попадения в мрежата си. Пред своите верни почитатели Лугано е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 3-4.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Лугано са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Грасхопърс

Съставът на гостите от Грасхопърс е 7-ми във временното класиране с актив от 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя е успял да реализира 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 3 мача досега, в които има 2 равенства и една загуба и все още са без победа навън, реализирал е 2 попадения във вратата на своите домакини и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Грасхопърс има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 6 гола и са допуснали 7 гола.

Лугано - Грасхопърс - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата противника, Лугано не е постигнал нито 1 победа, отбора на Грасхопърс има постигнати 2 успеха, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 10-12. В последните 2 двубоя на своя терен с GC, футболистите на Лугано нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините записа равенство в последната си среща в Швейцария, а у дома постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 2 ремита в шампионата на Швейцария, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.