Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Емполи

22 Септември 2021 - 21:45
Каляри
Емполи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболната среща между футболните тимове на Каляри и Емполи от 5-ия кръг на първенството в Серия А на Италия. Играчите на Каляри излизат срещу Емполи на домашния си терен.

Ето и фактите за днешния двубой:

Каляри

Футболистите на тима домакин са на 19-та позиция във временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 4 мача са успели да реализират 7 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 11 попадения във вратата си. У дома съставът е играл 2 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Червено-сините има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 7-12.

Емполи

Гостуващият тим на Емполи заема 16-то място в таблицата с актив от 3 точки, след една победа и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 4 срещи е успял да реализира 3 попадения и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си. При визитите си тимът има 1 двубой, в който е записал 1 победа, отбелязал е едва едно попадение в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А играчите на Адзурите са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8-11.

Каляри - Емполи - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Каляри има записанa една победа, отбора на Емполи е постигнал 2 победи, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 мача у дома с Адзурите, Домакините от Каляри имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините записа реми в предишната си среща в Италия, а на собствения си терен допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите от Емполи е с 2 загуби в шампионата, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.