Обосновани Футболни Прогнози

Оуд Хеверле Льовен - Ломел

31 Октомври 2018 - 21:30
Оуд Хеверле Льовен
Ломел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
отложен

Като днешна прогноза ще разгледам футболния мач от 13-ия кръг на първенството в Белгия в турнира Първа Дивизия Б между футболните отбори на Оуд Хеверле Льовен и Ломел.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Оуд Хеверле Льовен

Домакините от Оуд Хеверле Льовен са 7-ми във временното подреждане с общ сбор от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-21. На домашна сцена отборът е играл 5 мача, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 4-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия Б тимът на Оуд Хеверле Льовен е постигнал една победа и 5 загуби, при голова разлика 4-14.

Ломел

Отборът на гостите от Ломел е на трета позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя е отбелязал 17 попадения и е позволил да му вкарат 16 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът е изиграл 5 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, вкарал е 10 гола във вратата на приемащите го състави и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б отборът на Ломел има в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Оуд Хеверле Льовен - Ломел - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Оуд Хеверле Льовен е записал 1 победа, отбора на Ломел не е записал нито 1 победа, а в 4 мача двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 9-8. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с Ломел, Домакините от Оуд Хеверле Льовен имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в последния си мач в Белгия, а на собствения си стадион е в серия от 3 поражения.

Съставът на Ломел допусна неуспех в последната си среща в Белгия, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.