Обосновани Футболни Прогнози

Лавал - Шамбли

5 Октомври 2018 - 21:00
Лавал
Шамбли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между Лавал и Шамбли от поредния кръг на футболния шампионат във Франция в Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Шамбли на своя стадион.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Лавал

Лавал заемат втора позиция в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 6 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 срещи имат голова разлика 12-8. У дома Лавал има 5 срещи до момента, в които има 4 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 9-3.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Лавал имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, като са разписали 10 гола и са получили 5 попадения.

Шамбли

Гостуващият тим на Шамбли е 3-ти във временното класиране с общ сбор от 18 точки, след 5 победи и 3 равенства, като състава все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 срещи е реализирал 12 попадения и е получил 4 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 3 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и нито една загуба навън, реализирал е 2 гола в мрежата на противниците си и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Шамбли има в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 10 гола и са допуснали 2 попадения от противниците си.

Лавал - Шамбли - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата състава, Лавал не е постигнал нито една победа, а отбора на Шамбли има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 0-4. В предишната среща у дома с състава на Шамбли, футболистите на Лавал нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Лавал има загуба в предишния си мач в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 4 победи.

Отборът на гостите е в серия от 5 последователни успеха в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.