Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Крю Александра

23 Октомври 2018 - 21:45
Йоувил
Крю Александра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните тимове на Йоувил и Крю Александра от 15-ия кръг на текущото първенство в Англия в Втора Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Хуиш Парк своите играчи срещу футболистите на Крю Александра.

Факти и статистика за днешния двубой:

Йоувил

Футболистите на домакините от Йоувил са 14-ти в класирането с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя имат положителна голова разлика 20-15. Като домакин тимът на Йоувил е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-8.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Йоувил има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5-12.

Крю Александра

Съставът на гостите от Крю Александра е на 17-та позиция в класирането с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има голова разлика 13-13. Навън отборът е изиграл 7 мача досега, в които има една победа, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 2 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 11 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Крю Александра има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Йоувил - Крю Александра - преки двубои

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на Йоувил е записал 3 успеха, отбора на Крю Александра няма нито 1 победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 6-0. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Крю Александра, Домакините от Йоувил са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Йоувил е в серия от 2 последователни ремита в Англия, а на своя стадион е в серия от 3 последователни ремита.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в Англия, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.