Обосновани Футболни Прогнози

Беневенто - Ливорно

22 Октомври 2018 - 22:00
Беневенто
Ливорно
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам футболния мач между Беневенто и Ливорно от поредния кръг на текущият футболен сезон в Серия Б на Италия. Футболистите на Беневенто излизат срещу гостуващите футболисти на Ливорно на.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Беневенто

Домакините са 8-ми в класирането с общ сбор от 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача са успели да вкарат 13 гола в противниковата врата и са инкасирали 10 гола в мрежата си. На своя стадион Беневенто е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 8-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Беневенто имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 13 попадения и са допуснали 10 попадения от футболистите на своите съперници.

Ливорно

Гостуващият състав на Ливорно е 19-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 6 срещи е вкарал 4 попадения в противниковата врата и е инкасирал 11 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е играл 3 мача досега, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още са без победа навън, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Ливорно имат записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 4-11.

Беневенто - Ливорно - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е с 2 загуби в първенството на Италия, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Отборът на Ливорно допусна неуспех в предишния си мач в първенството, а далеч от дома е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.