Обосновани Футболни Прогнози

Брейнтри Таун - Ийстли

6 Октомври 2018 - 17:00
Брейнтри Таун
Ийстли
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от 15-ия кръг на текущият футболен шампионат в Национална Лига на Англия между отборите на Брейнтри Таун и Ийстли. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Кресинг Роуд своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Ийстли.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Брейнтри Таун

Брейнтри Таун са 24-ти в таблицата с временното класиране с актив от 6 точки, след една победа, 3 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 двубоя са отбелязали 8 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 24 попадения в собствената мрежа. У дома Брейнтри Таун е изиграл 7 мача досега, в които е записал едно равенство и 6 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 5 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Брейнтри Таун имат в актива си 1 победа и 5 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 2 попадения и са получили 11 гола от своите съперници.

Ийстли

Гостуващият състав на Ийстли е 11-ти в таблицата с актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е успял да реализира 11 попадения и е позволил да му отбележат 16 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига тимът на Ийстли има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 3 гола.

Брейнтри Таун - Ийстли - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, Брейнтри Таун има постигнати 3 победи, Ийстли е записал 1 победа, а в 1 двубой двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу тима на Ийстли, футболистите на Брейнтри Таун са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поредни поражения в шампионата, а у дома е в серия от 4 поредни загуби.

Отборът на гостите от Ийстли е с 3 поредни успеха в Англия, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.