Обосновани Футболни Прогнози

Пюник Ереван - Гандзасар Капан

3 Октомври 2018 - 18:00
Пюник Ереван
Гандзасар Капан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 10-ия кръг на сезона в Армения в турнира Висша Лига между Пюник Ереван и Гандзасар Капан. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващия отбор на Гандзасар Капан.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Пюник Ереван

Играчите на домакините заемат върха в таблицата с актив от 18 точки, след 6 победи и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са вкарали 16 попадения и са инкасирали 12 гола в мрежата си. На своя терен тимът е играл 3 двубоя, в които има 2 победи и една загуба, реализирал е 5 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Пюник Ереван имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

Гандзасар Капан

Отборът на гостите от Гандзасар Капан заема 7-ма позиция във временното класиране с общ актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 мача има голова разлика 8-10. На чужд терен отборът има 4 двубоя досега, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Гандзасар Капан има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Пюник Ереван - Гандзасар Капан - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, тимът на Пюник Ереван има спечелени 2 победи, състава на Гандзасар Капан също е записал 2 успеха, а в 1 среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Гандзасар Капан, играчите на Пюник Ереван имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 успеха в Армения, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Гандзасар Капан има неуспех в последния кръг в Армения, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.