Обосновани Футболни Прогнози

Бъртън Албион - Саутенд

2 Октомври 2018 - 21:45
Бъртън Албион
Саутенд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на сезона в Англия в Първа Лига между футболните отбори на Бъртън Албион и Саутенд. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Саутенд на Пирели Стейдиъм.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Бъртън Албион

Домакините от Бъртън Албион се намират на 15-то място в таблицата с временното подреждане с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя са реализирали 10 гола във вратата на съперниците си и са получили 11 гола в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици отборът е играл 5 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 7-3.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Бъртън Албион има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Саутенд

Гостуващият отбор на Саутенд е 13-ти в класирането с актив от 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е успял да реализира 13 попадения и е получил 15 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът има 5 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Саутенд е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Бъртън Албион - Саутенд - директни срещи

В предишните 2 изиграни срещи между двата състава, Бъртън Албион е спечелил една победа, а отбора на Саутенд също е постигнал 1 победа, при общо голово съотношение 2-3. В последната среща у дома с тима на Саутенд, Домакините от Бъртън Албион имат 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Бъртън Албион постигна реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в първенството на Англия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.