Обосновани Футболни Прогнози

Екзитър - Суиндън

13 Октомври 2018 - 17:00
Екзитър
Суиндън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка между тимовете на Екзитър и Суиндън от поредния кръг на футболния сезон в Втора Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на Сейнт Джеймс Парк своите футболисти срещу гостуващия отбор на Суиндън.

Предоставям факти и статистика за предстоящия мач:

Екзитър

Екзитър се намират на втора позиция във временното подреждане със събрани 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 двубоя имат положителна голова разлика 22-12. На домашна сцена отборът е играл 6 двубоя, в които е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Екзитър са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 14 попадения и са допуснали 6 попадения от своите противници.

Суиндън

Гостуващият състав на Суиндън е 13-ти във временното подреждане с актив от 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 17-16. При визитите си отборът има 6 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червеногръдките са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-4.

Екзитър - Суиндън - преки срещи

В предишните 2 срещи между двата тима, съставът на Екзитър има записанa 1 победа, отбора на Суиндън не е спечелил нито 1 победа, а в един сблъсък двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-2. В последната среща у дома срещу отбора на Суиндън, играчите на Екзитър имат една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Екзитър постигна равенство в предишната си среща в първенството на Англия, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на гостите стигна до реми в предишната си среща в първенството, а далеч от дома има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.