Обосновани Футболни Прогнози

Асколи - Верона

30 Октомври 2018 - 22:00
Асколи
Верона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата от 10-ия кръг на текущият футболен сезон в Италия в турнира Серия Б между съставите на Асколи и Верона. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Верона на домашния си терен.

Но нека да разгледаме информацията за днешния сблъсък:

Асколи

Асколи са 12-ти в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 8 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-8. Като домакин тимът на Асколи има 4 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 3-1.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Пичо има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Верона

Съставът на гостите от Верона е втори в класирането с общ актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 мача има голова разлика 15-9. При визитите си тимът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 6 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Жълто-сините е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Асколи - Верона - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Асколи няма записана нито една победа, Верона е записал 4 победи, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-14. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Верона, играчите на Асколи нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Италия, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна успех в последната си среща в първенството, а при визитите си записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.