Обосновани Футболни Прогнози

Ренате - Виртус Верона

17 Октомври 2018 - 19:30
Ренате
Виртус Верона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.59
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 7-ия кръг на футболния шампионат в Серия С - Група В на Италия между отборите на Ренате и Виртус Верона. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Виртус Верона на.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Ренате

Домакините от Ренате се намират на 14-та позиция в класирането с актив от 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 срещи са вкарали 4 гола в противниковата врата и са получили 5 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Ренате е играл 3 срещи досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, реализирал е едва един гол във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група В съставът на Ренате е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-5.

Виртус Верона

Тимът на гостите от Виртус Верона е на 20-та позиция в таблицата с 3 точки, след една победа и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 3-11. Като гост съставът е играл 3 срещи, в които е записал 3 поредни поражения, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Виртус Верона са записали една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Ренате - Виртус Верона - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Ренате има неуспех в последната си среща в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а като гост е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.59 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.