Обосновани Футболни Прогнози

Равена - Самбенедетезе

14 Октомври 2018 - 15:30
Равена
Самбенедетезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Равена и Самбенедетезе от 6-ия кръг на футболното първенство в Серия С - Група В на Италия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Самбенедетезе на домашния си терен.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Равена

Футболистите на тима домакин се намират на 8-мо място във временното класиране с 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя са вкарали 4 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 5 попадения в мрежата си. У дома съставът на Равена е играл 2 двубоя до момента, в които е записал една победа и една загуба, реализирал е само един гол в мрежата на съперниците си и е допуснал едва едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Равена имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Самбенедетезе

Тимът на гостите от Самбенедетезе е на 17-та позиция във временното класиране с 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 5 мача има отрицателна голова разлика 3-6. На чужд терен съставът има 2 срещи до момента, в които е записал едно равенство и една загуба и все още са без победа навън, вкарал е едно попадение във вратата на приемащите го състави и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Самбенедетезе има записани 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 4-7.

Равена - Самбенедетезе - директни двубои

В предишните 2 изиграни мача между двата тима, Равена не е записал нито една победа, а отбора на Самбенедетезе е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 2-4. В последната среща на своя терен срещу тима на Самбенедетезе, играчите на Равена нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Равена е с 2 поредни победи в първенството на Италия, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния си мач в шампионата на Италия, а като гост има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.