Обосновани Футболни Прогнози

ФК Паланга - Стумбрас Каунас

24 Октомври 2018 - 16:00
ФК Паланга
Стумбрас Каунас
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
1 - 5
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в А Лига на Литва между отборите на ФК Паланга и Стумбрас Каунас. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Стумбрас Каунас на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

ФК Паланга

Футболистите на домакините се намират на 7-мо място във временното класиране с 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи имат голова разлика 16-53. Пред своите привърженици ФК Паланга има 13 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на ФК Паланга имат в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са записали в противниковата мрежа 2 гола и са получили 19 попадения от противниковите тимове.

Стумбрас Каунас

Отборът на гостите от Стумбрас Каунас е на 4-та позиция във временното подреждане с актив от 42 точки, от 12 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е успял да вкара 31 попадения и е получил 24 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 13 срещи, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-11.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Стумбрас Каунас е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни състави.

ФК Паланга - Стумбрас Каунас - директни срещи

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, ФК Паланга е записал една победа, а отбора на Стумбрас Каунас има записани 2 победи, при общо голово съотношение 1-4. В предишната среща у дома срещу тима на Стумбрас Каунас, Домакините от ФК Паланга нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от ФК Паланга има загуба в предишната си среща в Литва, а на своя стадион допусна поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите от Стумбрас Каунас има поражение в предишния си мач в първенството на Литва, а при визитите си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.