Обосновани Футболни Прогнози

Ница - Олимпик Марсилия

21 Октомври 2018 - 22:00
Ница
Олимпик Марсилия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях сблъсъка между тимовете на Ница и Олимпик Марсилия от 10-ия кръг на настоящият шампионат в Франция в турнира Лига 1. Ница излизат срещу ОМ на домашния си стадион Стад дьо Ница.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Ница

Ница са 12-ти в таблицата с общ актив от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 7-13. Като домакин Ница е играл 4 двубоя досега, в които има 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 2-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Ница са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Олимпик Марсилия

Съставът на гостите от Олимпик Марсилия е на трето място в таблицата с 16 точки, събрани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача е реализирал 21 попадения и е получил 16 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е изиграл 4 двубоя, в които има една победа и 3 загуби, при обща голова разлика 6-12.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 тимът на Олимпик Марсилия има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 14 попадения и са инкасирали 11 попадения.

Ница - Олимпик Марсилия - преки срещи

В последните 5 мача между двата противника, Ница е записал една победа, Олимпик Марсилия е спечелил 3 победи, а в 1 среща двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 8-11. В последните 2 срещи у дома с Олимпик Марсилия, Домакините от Ница са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Ница постигна реми в последната си среща в Франция, а у дома има поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите от Олимпик Марсилия има успех в последния си мач в първенството на Франция, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.