Обосновани Футболни Прогнози

Ал Насър Кувейт - Ал Араби Кувейт

4 Октомври 2018 - 20:20
Ал Насър Кувейт
Ал Араби Кувейт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Ал Насър Кувейт и Ал Араби Кувейт от поредния кръг на футболното първенство в Висша Лига на Кувейт.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Ал Насър Кувейт

Ал Насър Кувейт са на 5-та позиция в таблицата с временното класиране с 5 точки, постигнати след 1 победа, 2 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 4 мача са успели да реализират 4 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 4 попадения в собствената врата. Като домакин Ал Насър Кувейт е изиграл 2 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 3 попадения във вратата на съперниците си и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Ал Насър Кувейт са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 8 гола и са инкасирали 8 попадения от футболистите на съперниците си.

Ал Араби Кувейт

Съставът на гостите от Ал Араби Кувейт е на 6-то място във временното класиране с актив от 4 точки, записани след 1 победа, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 4 срещи е вкарал 7 попадения и е допуснал 8 гола в своята врата. Навън отборът има 2 мача, в които има 2 загуби, реализирал е едно попадение във вратата на противниците си и е получил 6 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ал Араби Кувейт са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 14 гола и са получили 13 попадения от играчите на противниците си.

Ал Насър Кувейт - Ал Араби Кувейт - преки мачове

В последните 5 срещи между двата тима, Ал Насър Кувейт е постигнал 3 победи, а отбора на Ал Араби Кувейт е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 13-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Ал Араби Кувейт, футболистите на Ал Насър Кувейт са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Ал Насър Кувейт е в серия от 2 последователни ремита в първенството на Кувейт, а у дома записа реми в последната си среща.

Тимът на Ал Араби Кувейт има неуспех в последната си среща в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.