Обосновани Футболни Прогнози

Магдебург - Хамбургер

26 Октомври 2018 - 19:30
Магдебург
Хамбургер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.75
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Втора Бундеслига на Германия между съставите на Магдебург и Хамбургер. Треньора на домакините извежда на МДЦЦ-Арена своите играчи срещу Червените шорти.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Магдебург

Домакините от Магдебург са 15-ти във временното подреждане с 9 точки, постигнати след една победа, 6 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 10 мача са вкарали 13 попадения и са получили 17 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е играл 5 срещи досега, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Магдебург имат записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Хамбургер

Гостуващият тим на Хамбургер се намира на 5-то място в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 12-11. Навън тимът е изиграл 4 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и нито една загуба навън, при голова разлика 6-1.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Ханзеатците има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали 3 гола и са допуснали 6 гола.

Магдебург - Хамбургер - преки срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Магдебург има загуба в последната си среща в Германия, а на своя стадион е в серия от 4 равенствa.

Съставът на гостите от Хамбургер постигна равенство в последния кръг в Германия, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.