Обосновани Футболни Прогнози

Кювили-Руан - Булон

30 Ноември 2018 - 21:00
Кювили-Руан
Булон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата между Кювили-Руан и Булон от поредния кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Булон на Стад Емабле Мишлен Льозе.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Кювили-Руан

Играчите на Кювили-Руан са на 6-та позиция във временното класиране с 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са успели да вкарат 15 попадения и са инкасирали 11 гола в своята мрежа. У дома Кювили-Руан има 6 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 7 попадения във вратата на своите гости и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Кювили-Руан е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Булон

Отборът на гостите от Булон е 7-ми в класирането с актив от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 14 мача има положителна голова разлика 15-12. При гостуванията си отборът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Булон има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 3 гола и са получили 7 попадения от противниците си.

Кювили-Руан - Булон - директни двубои

В последните 4 изиграни двубоя между двата противника, Кювили-Руан е спечелил 1 победа, отбора на Булон не е записал нито една победа, а в 3 двубоя двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Булон, Домакините от Кювили-Руан са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Кювили-Руан има неуспех в последната си среща в Франция, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Булон допусна неуспех в предишната си среща в първенството на Франция, а като гост записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.