Обосновани Футболни Прогнози

Мунисипал - Санарате

7 Ноември 2018 - 20:30
Мунисипал
Санарате
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Гватемала в Лига Насионал между Мунисипал и Санарате. Треньора на домакините извежда на Ел Требол своите футболисти срещу гостуващия отбор на Санарате.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Мунисипал

Мунисипал са 7-ми в класирането със събрани 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 20-21. На собствения си стадион Ел Требол отборът има 9 срещи до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Лига Насионал футболистите на Мунисипал са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Санарате

Съставът на гостите от Санарате е 10-ти във временното класиране с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има голова разлика 18-31. На чужд терен отборът е играл 9 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 7-19.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Санарате има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 7 гола и са допуснали 11 попадения от противниковите футболни тимове.

Мунисипал - Санарате - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Мунисипал има спечелени 2 победи, а отбора на Санарате има постигнати 3 успеха, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Санарате, футболистите на Мунисипал имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни победи в първенството на Гватемала, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Отборът на гостите от Санарате има победа в последния кръг в Гватемала, а като гост е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.