Обосновани Футболни Прогнози

Вияновенсе - Хумиля

18 Ноември 2018 - 18:00
Вияновенсе
Хумиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.26
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да обърна внимание на двубоя от 13-ия кръг на сезона в Сегунда Дивисион Б Група 4 на Испания между футболните отбори на Вияновенсе и Хумиля. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Хумиля.

Факти и данни за днешния двубой:

Вияновенсе

Футболистите на Вияновенсе са 18-ти в класирането със събрани 9 точки, натрупани след 1 победа, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-15. Пред своите верни фенове отборът има 6 двубоя, в които е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 4 съставът на Вияновенсе има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Хумиля

Тимът на гостите от Хумиля е на 11-та позиция във временното класиране с 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 двубоя е реализирал 10 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 12 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 6 мача, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 4 тимът на Хумиля е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Вияновенсе - Хумиля - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Вияновенсе има постигнатa една победа, Хумиля е постигнал 2 победи, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи на своя терен с Хумиля, Домакините от Вияновенсе са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Вияновенсе допусна поражение в последния кръг в първенството, а у дома стигна до реми в последния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.26 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.