Обосновани Футболни Прогнози

Гримсби Таун - Транмиър Роувърс

27 Ноември 2018 - 21:45
Гримсби Таун
Транмиър Роувърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
5 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще обърна внимание на футболния сблъсък между съставите на Гримсби Таун и Транмиър Роувърс от 20-ия кръг на текущото футболно първенство от Втора Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Блъндъл Парк своите футболисти срещу футболистите на Транмиър Роувърс.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Гримсби Таун

Футболистите на Гримсби Таун заемат 20-та позиция в класирането с общ сбор от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са успели да реализират 14 попадения и са позволили да им вкарат 25 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани почитатели Гримсби Таун е играл 9 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Гримсби Таун имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Транмиър Роувърс

Гостуващият отбор на Транмиър Роувърс заема 7-мо място в таблицата с актив от 31 точки, от 8 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 мача е отбелязал 28 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 20 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 16 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Транмиър Роувърс са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Гримсби Таун - Транмиър Роувърс - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Гримсби Таун записа равенство в предишния си двубой в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на гостите постигна равенство в последната си среща в Англия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 5 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.