Обосновани Футболни Прогнози

Холщайн Кил - Зандхаузен

24 Ноември 2018 - 14:00
Холщайн Кил
Зандхаузен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.80
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между отборите на Холщайн Кил и Зандхаузен от поредния кръг на първенството в Втора Бундеслига на Германия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Зандхаузен.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Холщайн Кил

Домакините от Холщайн Кил са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 22 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 21 гола в своята мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели отборът на Холщайн Кил е играл 6 мача, в които е записал 2 победи, 4 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 12-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Холщайн Кил имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 11 получени гола.

Зандхаузен

Съставът на гостите от Зандхаузен се намира на 15-то място в таблицата с актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има отрицателна голова разлика 13-20. Навън съставът има 7 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 9-14.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Зандхаузен има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Холщайн Кил - Зандхаузен - директни двубои

В последните 2 играни мача между двата противника, съставът на Холщайн Кил не е записал нито една победа, Зандхаузен е записал една победа, а в 1 среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-5. В последната среща на своя терен с отбора на Зандхаузен, футболистите на Холщайн Кил нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Холщайн Кил е в серия от 2 поредни равенствa в първенството, а у дома е с 2 равенствa.

Съставът на гостите от Зандхаузен постигна равенство в последния кръг в първенството на Германия, а при гостуванията си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.