Обосновани Футболни Прогнози

Антанта ССГ - Маринян Жиняк

2 Ноември 2018 - 21:00
Антанта ССГ
Маринян Жиняк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща от 12-ия кръг на футболния сезон в Лига Национал на Франция между футболните тимове на Антанта ССГ и Маринян Жиняк. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Маринян Жиняк.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Антанта ССГ

Играчите на домакините се намират на 15-та позиция в класирането с актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са успели да реализират 6 попадения и са допуснали 10 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове съставът на Антанта ССГ е изиграл 6 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Антанта ССГ има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Маринян Жиняк

Гостуващият отбор на Маринян Жиняк е на 13-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача има голова разлика 10-11. При визитите си съставът има 5 срещи досега, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал тимът на Маринян Жиняк има записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 6 попадения от футболистите на своите противници.

Антанта ССГ - Маринян Жиняк - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Антанта ССГ има загуба в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е с 2 поредни поражения.

Тимът на гостите е с 2 последователни равенствa в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.