Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Безие

9 Ноември 2018 - 21:00
Ред Стар Париж
Безие
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между футболистите на Ред Стар Париж и Безие от поредния кръг на текущото футболно първенство в Франция в турнира Лига 2. Ред Стар Париж приемат на Стад де Париж противниковия футболен отбор на Безие.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Ред Стар Париж

Ред Стар Париж заемат 19-та позиция във временното подреждане с 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 10-22. Пред собствените си верни привърженици Ред Стар Париж е играл 7 двубоя, в които е записал 2 победи и 5 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на своите гости и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 съставът на Ред Стар Париж е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Безие

Гостуващият състав на Безие е на 14-то място в класирането с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е отбелязал 9 гола във вратата на противниците си и е получил 14 попадения във вратата си. На чужд терен тимът е изиграл 8 двубоя, в които има 4 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-8.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Безие е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Ред Стар Париж - Безие - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Ред Стар Париж постигна реми в предишния си мач в шампионата на Франция, а на собствения си терен допусна поражение в предишната си среща.

Тимът на Безие има неуспех в последния си двубой в Франция, а далеч от дома постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.