Обосновани Футболни Прогнози

Берик Рейнджърс - Албион Роувърс

17 Ноември 2018 - 17:00
Берик Рейнджърс
Албион Роувърс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 13-ия кръг на футболното първенство в Шотландия в турнира Втора Лига между Берик Рейнджърс и Албион Роувърс. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Албион Роувърс на Шелфийлд Парк.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Берик Рейнджърс

Домакините са 9-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 9 точки, след 3 победи и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 мача са отбелязали 12 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 29 гола във вратата си. У дома отборът на Берик Рейнджърс е играл 5 мача досега, в които е записал една победа и 4 загуби, при голова разлика 3-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Берик Рейнджърс е постигнал 1 победа и 5 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 15 гола от противниковите тимове.

Албион Роувърс

Тимът на гостите от Албион Роувърс е 10-ти във временното класиране с 4 точки, след една победа, 1 равенство и 10 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя има отрицателна голова разлика 10-28. Като гост отборът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 13 гола в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Албион Роувърс има записани една победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 11 гола от футболистите на противниците си.

Берик Рейнджърс - Албион Роувърс - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Берик Рейнджърс е постигнал една победа, Албион Роувърс има записани 3 успеха, а в един мач двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Албион Роувърс, играчите на Берик Рейнджърс нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Берик Рейнджърс постигна успех в предишния кръг в шампионата на Шотландия, а на собствения си стадион е с 4 последователни поражения.

Съставът на гостите е в серия от 4 последователни поражения в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.