Обосновани Футболни Прогнози

ДРБ Тадженант - АС Аин Млила

6 Ноември 2018 - 18:00
ДРБ Тадженант
АС Аин Млила
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир между футболните състави на ДРБ Тадженант и АС Аин Млила. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу АС Аин Млила.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

ДРБ Тадженант

Футболистите на ДРБ Тадженант са 14-ти в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи са вкарали 13 гола в противниковата врата и са допуснали 19 гола в мрежата си. На своя стадион тимът има 6 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на ДРБ Тадженант са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

АС Аин Млила

Гостуващият тим на АС Аин Млила се намира на 13-то място в таблицата с общ актив от 12 точки, постигнати след 2 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 срещи има голова разлика 6-9. Като гост съставът е играл 6 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат отборът на АС Аин Млила е записал 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 1 гола и получени 6 гола.

ДРБ Тадженант - АС Аин Млила - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на ДРБ Тадженант допусна загуба в последния кръг в първенството на Алжир, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Съставът на АС Аин Млила е с 2 поредни ремита в шампионата, а при гостуванията си стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.