Обосновани Футболни Прогнози

Малкия - Ал Шабаб Манама

29 Ноември 2018 - 17:30
Малкия
Ал Шабаб Манама
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Малкия и Ал Шабаб Манама от 8-ия кръг на шампионата в Бахрейн - Висша Лига.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Малкия

Малкия се намират на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 двубоя имат голова разлика 5-12. На домашна сцена Малкия е изиграл 2 мача досега, в които е записал 1 победа и 1 загуба, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Малкия е записал 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Ал Шабаб Манама

Съставът на гостите от Ал Шабаб Манама е 8-ми в таблицата с временното класиране с общ актив от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя е вкарал 5 гола във вратата на противниците си и е получил 10 попадения в мрежата си. Навън тимът има 3 срещи, в които има едно равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 3 гола във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в собствената врата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ал Шабаб Манама имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Малкия - Ал Шабаб Манама - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Малкия е спечелил 3 успеха, Ал Шабаб Манама е постигнал една победа, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Ал Шабаб Манама, играчите на Малкия имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има загуба в последната си среща в шампионата на Бахрейн, а у дома допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в Бахрейн, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.