Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Торино

26 Ноември 2018 - 21:30
Каляри
Торино
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Каляри и Торино от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия А. Треньора на домакините Роландо Маран извежда на Сардиния Арена своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Торино.

Време е за информацията за днешния сблъсък:

Каляри

Играчите на отбора домакин заемат 14-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, постигнати след 3 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 12-16. Пред собствените си предани почитатели Каляри е играл 5 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 7 гола във вратата на съперниците си и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Червено-сините са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Торино

Гостуващият тим на Торино се намира на 11-та позиция в таблицата с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 17-15. При визитите си отборът е изиграл 6 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и все още няма поражение навън, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Биковете има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 8 гола.

Каляри - Торино - преки мачове

В предишните 5 мача между двата състава, Каляри не е постигнал нито една победа, тима на Торино има постигнати 4 успеха, а в един сблъсък двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-15. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу състава на Биковете, футболистите на Каляри нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Каляри постигна равенство в предишния си мач в Италия, а на собствения си стадион е с 2 успеха.

Тимът на гостите от Торино допусна загуба в последната си среща в първенството, а на чужд терен постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.