Обосновани Футболни Прогнози

Навалкарнеро - Селта Виго Б

11 Ноември 2018 - 17:30
Навалкарнеро
Селта Виго Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между тимовете на Навалкарнеро и Селта Виго Б от 12-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 1. Играчите на Навалкарнеро излизат срещу противниковия отбор на Селта Виго Б на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Навалкарнеро

Навалкарнеро заемат 17-та позиция във временното подреждане с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 15-20. У дома отборът на Навалкарнеро има 5 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-9.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Навалкарнеро са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 8-13.

Селта Виго Б

Гостуващият тим на Селта Виго Б е 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 двубоя е реализирал 13 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 11 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 5 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 1 съставът на Селта Виго Б има на сметката си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Навалкарнеро - Селта Виго Б - директни мачове

В предишните 2 сблъсъка между двата отбора, Навалкарнеро има постигнатa една победа, а отбора на Селта Виго Б също има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 2-1. В последната среща на своя стадион с Селта Виго Б, футболистите на Навалкарнеро са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна реми в последния си двубой в първенството на Испания, а при домакинствата си има победа в последния си мач.

Съставът на Селта Виго Б е с 3 поредни равенствa в шампионата на Испания, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.