Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Жирона

3 Ноември 2018 - 19:30
Валенсия
Жирона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 11-ия кръг на шампионата в Испания в Примера Дивисион между футболистите на Валенсия и Жирона. Треньорът на домакините Марселино извежда своите играчи срещу играчите на Жирона на Естадио Местая.

Време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Валенсия

Домакините са на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 11 точки, постигнати след 1 победа, 8 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 10 мача са отбелязали 7 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 8 гола във вратата си. На собствения си терен Прилепите е играл 5 двубоя досега, в които има 5 поредни равенства, реализирал е 4 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 4 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Прилепите имат на сметката си 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са получили 3 попадения.

Жирона

Тимът на гостите от Жирона заема 11-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 12 попадения в противниковата врата и е инкасирал 14 попадения в своята мрежа. При визитите си съставът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Жирона има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали 7 гола и са им вкарали 8 попадения.

Валенсия - Жирона - директни срещи

В предишните 2 изиграни срещи между двата противника, Прилепите има спечелени 2 победи, а отбора на Жирона няма записана нито една победа, при общо голово съотношение 3-1. В последната среща пред своите привърженици с тима на Жирона, играчите на Валенсия са постигнали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 равенствa в Испания, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни равенствa.

Отборът на Жирона има победа в предишния кръг в Испания, а като гост е с 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.