Обосновани Футболни Прогнози

Льо Ман - Лавал

10 Ноември 2018 - 16:00
Льо Ман
Лавал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между отборите на Льо Ман и Лавал от поредния кръг на текущият футболен сезон в Лига Национал на Франция. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Лавал.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Льо Ман

Домакините са 7-ми в таблицата с 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 12 срещи са реализирали 14 попадения и са допуснали 9 гола в мрежата си. На своя терен Льо Ман е играл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 6-2.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Льо Ман е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 2 гола.

Лавал

Гостуващият състав на Лавал е 1-ви в класирането с 26 точки, записани след 8 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 срещи има положителна голова разлика 18-11. При гостуванията си отборът е изиграл 5 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 4 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Лавал са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали 10 попадения и са допуснали 6 гола.

Льо Ман - Лавал - преки срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Льо Ман постигна реми в предишната си среща в първенството на Франция, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на Лавал постигна успех в последния си двубой в шампионата на Франция, а при гостуванията си стигна до равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.