Обосновани Футболни Прогнози

Ейбар - Алавес

4 Ноември 2018 - 13:00
Ейбар
Алавес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на настоящият шампионат в Испания в Примера Дивисион между футболните отбори на Ейбар и Алавес. Ейбар приемат на Естадио Мунисипал Ипуруя противниковия отбор на Алавес.

Информацията за предстоящия мач:

Ейбар

Ейбар се намират на 15-та позиция в таблицата с актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача имат голова разлика 10-17. Като домакин тимът на Ейбар има 5 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 6 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Ейбар имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Алавес

Гостуващият тим на Алавес е 2-ри в класирането със събрани 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 14-9. Далеч от дома тимът има 5 срещи досега, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Алавес е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Ейбар - Алавес - директни двубои

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата противника, Ейбар е постигнал 1 победа, тима на Алавес също има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 2-2. В последните 2 срещи у дома срещу Алавес, Домакините от Ейбар нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Ейбар има поражение в предишната си среща в първенството на Испания, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 3 успеха в Испания, а далеч от дома постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.