Обосновани Футболни Прогнози

ЖС Саура - Олимпик де Медеа

21 Ноември 2018 - 19:00
ЖС Саура
Олимпик де Медеа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 15-ия кръг на футболния сезон в Национален Шампионат на Алжир между футболните отбори на ЖС Саура и Олимпик де Медеа. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващия отбор на Олимпик де Медеа.

Факти и данни за днешния футболен мач:

ЖС Саура

Играчите на ЖС Саура са трети в таблицата с временното класиране с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя са вкарали 14 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 6 попадения в мрежата си. На домашна сцена ЖС Саура има 6 срещи досега, в които има 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 12-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на ЖС Саура има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 8-2.

Олимпик де Медеа

Отборът на гостите от Олимпик де Медеа е 10-ти във временното подреждане с актив от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 срещи е реализирал 13 попадения във вратата на противниците си и е получил 18 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът има 6 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат футболистите на Олимпик де Медеа са постигнали 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са записали в мрежата на своите противници 5 попадения и са инкасирали 6 попадения от противниковите футболни отбори.

ЖС Саура - Олимпик де Медеа - директни мачове

В предишните 4 играни мача между двата противника, ЖС Саура има записанa една победа, отбора на Олимпик де Медеа също е спечелил 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Олимпик де Медеа, играчите на ЖС Саура имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от ЖС Саура е с 2 успеха в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Олимпик де Медеа постигна успех в последния кръг в Алжир, а като гост е в серия от 3 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.