Обосновани Футболни Прогнози

Хелмонд Спорт - Телстар

12 Октомври 2018 - 21:00
Хелмонд Спорт
Телстар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Хелмонд Спорт и Телстар от 9-ия кръг на футболния шампионат в Холандия в Ерсте Дивизи. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Леванс своите футболисти срещу Телстар.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Хелмонд Спорт

Домакините са на 18-то място във временното класиране с актив от 5 точки, след 5 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 9-14. На собствения си стадион отборът на Хелмонд Спорт е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, отбелязал е 6 попадения във вратата на своите гости и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи съставът на Хелмонд Спорт има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 7-12.

Телстар

Гостуващият отбор на Телстар заема 13-то място в таблицата с временното подреждане с 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя е успял да вкара 8 попадения и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които има една победа и 3 загуби, отбелязал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи съставът на Телстар е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Хелмонд Спорт - Телстар - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Хелмонд Спорт е постигнал една победа, а отбора на Телстар е записал 4 успеха, при обща голова разлика 9-13. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Телстар, футболистите на Хелмонд Спорт нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Хелмонд Спорт е в серия от 2 последователни ремита в първенството на Холандия, а на собствения си терен записа равенство в предишната си среща.

Отборът на Телстар допусна неуспех в последния кръг в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.