Обосновани Футболни Прогнози

Райо Махадаонда - Спортинг Хихон

8 Октомври 2018 - 21:00
Райо Махадаонда
Спортинг Хихон
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между футболните тимове на Райо Махадаонда и Спортинг Хихон от 8-ия кръг на настоящият сезон в Сегунда Дивисион на Испания. Райо Махадаонда посрещат на противниковия отбор на Спортинг Хихон.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Райо Махадаонда

Играчите на Райо Махадаонда заемат 18-то място в таблицата с 6 точки, след 2 победи и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 7 двубоя са вкарали 4 попадения и са инкасирали 11 гола в мрежата си. У дома Райо Махадаонда е играл 3 мача, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-5.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Райо Махадаонда е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 9 гола.

Спортинг Хихон

Отборът на гостите от Спортинг Хихон е на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача има голова разлика 7-4. Далеч от дома съставът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е само едно попадение във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Червено-белите е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-3.

Райо Махадаонда - Спортинг Хихон - преки мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Райо Махадаонда е в серия от 3 загуби в шампионата, а у дома има поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите има победа в последния си двубой в Испания, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.