Обосновани Футболни Прогнози

Пиаченца - Падуа

31 Октомври 2022 - 21:30
Пиаченца
Падуа
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Пиаченца и Падуа от поредния кръг на футболния сезон в Серия С - Група А на Италия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Падуа на домашния си терен.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Пиаченца

Футболистите на домакините заемат 20-то място в класирането с общ актив от 4 точки, след 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 10 срещи са отбелязали 12 попадения и са получили 23 гола във вратата си. У дома Пиаченца е играл 5 мача до момента, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Пиаченца имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 10-15.

Падуа

Отборът на гостите от Падуа е 9-ти в класирането със събрани 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 10 срещи е реализирал 12 гола и е инкасирал 11 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група А играчите на Падуа са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са допуснали 8 гола.

Пиаченца - Падуа - директни мачове

В предишните 2 играни мача между двата съперника, Пиаченца няма спечелена нито една победа, а отбора на Падуа има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 2-6. В предишната среща на своя стадион срещу Падуа, футболистите на Пиаченца нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Пиаченца стигна до равенство в последната си среща в първенството на Италия, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на Падуа допусна загуба в последния кръг в първенството на Италия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.