Обосновани Футболни Прогнози

Базел - Цюрих

20 Октомври 2022 - 21:30
Базел
Цюрих
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния двубой между съставите на Базел и Цюрих от 13-ия кръг на първенството в Суперлига на Швейцария. Червено-сините излизат срещу Цюрих на Санкт Якоб Парк.

Ето и статистиката за днешния сблъсък:

Базел

FCB се намират на 7-мо място в класирането със събрани 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя имат голова разлика 15-12. У дома FCB е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на FCB има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 8 гола.

Цюрих

Съставът на гостите от Цюрих заема 10-та позиция във временното класиране с 5 точки, след 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 11 мача има голова разлика 7-20. Далеч от дома тимът е играл 5 мача досега, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 4-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Цюрих има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 6-10.

Базел - Цюрих - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Базел има записани 2 успеха, отбора на Цюрих също е записал 2 победи, а в един сблъсък двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 12-12. В предишните 2 мача пред своите фенове с състава на Цюрих, Домакините от Базел имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Базел записа равенство в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите от Цюрих е в серия от 3 последователни равни срещи в шампионата, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.