Обосновани Футболни Прогнози

Ломел - Виртон

28 Октомври 2022 - 21:00
Ломел
Виртон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Ломел и Виртон от 11-ия кръг на текущото футболно първенство в Белгия в турнира Първа Дивизия Б.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Ломел

Ломел заемат 7-мо място в таблицата с актив от 12 точки, след 4 победи и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 мача имат отрицателна голова разлика 15-17. На домашна сцена Ломел е играл 5 двубоя досега, в които е записал 1 победа и 4 загуби, при голова разлика 5-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Ломел има записани 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 8 гола и са инкасирали 12 гола.

Виртон

Тимът на гостите от Виртон е 10-ти в класирането с 9 точки, събрани след 1 победа, 6 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 12 гола и е допуснал 15 гола в мрежата си. При визитите си тимът е играл 5 мача, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Виртон са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

Ломел - Виртон - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, Ломел е постигнал 2 победи, тима на Виртон също е записал 2 победи, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 двубоя пред своите почитатели с Виртон, играчите на Ломел са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поражения в шампионата, а у дома допусна загуба в предишния си двубой.

Отборът на Виртон допусна поражение в последния си двубой в първенството, а като гост е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.