Обосновани Футболни Прогнози

Престън - Уест Бромич

5 Октомври 2022 - 22:00
Престън
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на текущият сезон в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните отбори на Престън и Уест Бромич.

Ето и информацията за предстоящата среща:

Престън

Домакините от Престън се намират на 15-та позиция във временното класиране с общ актив от 13 точки, от 2 победи, 7 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя са отбелязали 3 попадения и са получили 4 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Престън има 6 двубоя досега, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е едва един гол във вратата на гостуващите отбори и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Престън е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 2 вкарани и 4 получени гола.

Уест Бромич

Гостуващият отбор на Уест Бромич е 21-ви в таблицата с временното класиране с общ сбор от 10 точки, натрупани след 1 победа, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 17-17. При гостуванията си съставът е изиграл 5 срещи, в които има 4 равенства и една загуба и все още са без победа навън, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Дроздовете е постигнал 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 9-11.

Престън - Уест Бромич - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, Нортендърс е записал 1 победа, Уест Бромич има спечелени 3 победи, а в една среща двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Уест Бромич, футболистите на Престън нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна реми в последната си среща в Англия, а у дома има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите има неуспех в последния кръг в Англия, а далеч от дома е в серия от 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.