Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал - Тотнъм

1 Октомври 2022 - 14:30
Арсенал
Тотнъм
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
3 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще разгледам футболната среща между футболистите на Арсенал и Тотнъм от 8-ия кръг на футболното първенство в Висша Лига на Англия.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Арсенал

Арсенал са първи във временното подреждане с общ актив от 18 точки, след 6 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 7 мача имат положителна голова разлика 17-7. Като домакин тимът на Арсенал е изиграл 3 мача, в които е записал 3 успеха, вкарал е 8 гола във вратата на своите гости и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Арсенал е постигнал 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 15-7.

Тотнъм

Гостуващият състав на Тотнъм е 3-ти в класирането с актив от 17 точки, след 5 победи и 2 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 7 срещи има положителна голова разлика 18-7. Далеч от дома отборът е изиграл 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Шпорите имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали 14 попадения и са получили 6 попадения.

Арсенал - Тотнъм - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Топчиите има спечелени 2 победи, а състава на Тотнъм има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 6-9. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу Тотнъм, играчите на Арсенал имат 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините има успех в последния кръг в първенството, а на своя стадион е с 4 поредни победи.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в първенството на Англия, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.