Обосновани Футболни Прогнози

Лудогорец Разград - ЦСКА София

10 Октомври 2022 - 19:00
Лудогорец Разград
ЦСКА София
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболното първенство в Първа ПФЛ на България между футболните състави на Лудогорец Разград и ЦСКА София.

Накратко информацията за днешния двубой:

Лудогорец Разград

Играчите на състава домакин са 4-ти във временното класиране със събрани 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 10 мача са отбелязали 30 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 6 гола в своята мрежа. Пред собствените си предани фенове Лудогорец Разград е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 14 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа ПФЛ отборът на Лудогорец Разград има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 18 попадения и са инкасирали 4 попадения от противниковите футболни отбори.

ЦСКА София

Тимът на гостите от ЦСКА София се намира на второ място в таблицата с актив от 25 точки, от 8 победи, 1 равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 18-6. Навън съставът е изиграл 3 двубоя, в които има една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 2-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на ЦСКА София е постигнал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Лудогорец Разград - ЦСКА София - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Лудогорец Разград има спечелени 2 победи, отбора на ЦСКА София има постигнатa една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-3. В последните 2 срещи на своя терен срещу ЦСКА София, Домакините от Лудогорец Разград са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Лудогорец Разград има неуспех в последната си среща в България, а на собствения си терен записа реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от ЦСКА София постигна успех в предишната си среща в България, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.