Обосновани Футболни Прогнози

Берое - Левски София

3 Октомври 2022 - 20:00
Берое
Левски София
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между Берое и Левски София от поредния кръг на футболното първенство в Първа ПФЛ на България.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Берое

Беройци се намират на 10-та позиция в таблицата с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат голова разлика 11-21. На домашна сцена тимът на Берое има 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

В последните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ съставът на Заралиите има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 7 попадения и са допуснали 11 гола от противниковите отбори.

Левски София

Гостуващият отбор на Левски София е 8-ми във временното подреждане с 18 точки, след 6 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 8 двубоя има положителна голова разлика 18-4. На чужд терен тимът е играл 3 мача до момента, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Левски София има записани 5 победи и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 13 гола и са получили 3 гола.

Берое - Левски София - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на Берое има записани 2 успеха, отбора на Левски София е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Левски София, Домакините от Берое са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините има загуба в предишния кръг в първенството на България, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на Левски София има успех в последния кръг в шампионата на България, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.